Λιγκουίνι με σάλτσα κόκκινης πιπεριάς από τον Γιώργο Τσούλη
Πανεύκολη και πεντανόστιμη μακαρονάδα, έτοιμη στο πι και φι.
#tsoulotip: Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και φρέσκες πιπεριές Φλωρίνης.
ΥΛΙΚΑ
100 γρ. λιγκουίνι
2 πιπεριές Φλωρίνης, σε κονσέρβα
50 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
50 γρ. καρύδια + extra για το σερβίρισμα
1 σκ. σκόρδο
30 ml ελαιόλαδο
50-100 ml νερό από τα μακαρόνια
Αλάτι
Πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com