Λιγκουίνι με σάλτσα κόκκινης πιπεριάς από τον Γιώργο Τσούλη

Πανεύκολη και πεντανόστιμη μακαρονάδα, έτοιμη στο πι και φι.

Λιγκουίνι με σάλτσα κόκκινης πιπεριάς από τον Γιώργο Τσούλη

#tsoulotip: Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και φρέσκες πιπεριές Φλωρίνης.

ΥΛΙΚΑ

100 γρ. λιγκουίνι

2 πιπεριές Φλωρίνης, σε κονσέρβα

50 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη

50 γρ. καρύδια + extra για το σερβίρισμα

1 σκ. σκόρδο

30 ml ελαιόλαδο

50-100 ml νερό από τα μακαρόνια

Αλάτι

Πιπέρι





Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved