Λουκουμάδες από τον Γιώργο Τσούλη
Το αγαπημένο γλύκισμα των παιδικών μας χρόνων.
#tsoulotip: Αφήνουμε τη ζύμη στο ψυγείο για να ενεργοποιηθεί η μαγιά και να γίνουν πιο αφράτοι οι λουκουμάδες
ΥΛΙΚΑ
450 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.
240 ml νερό
240 ml γάλα, πλήρες
15 γρ. μαγιά, ξερή
2 κ.σ. ζάχαρη, κρυσταλλική
1 κ.γ. αλάτι
4 κ.γ. ελαιόλαδο
Ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα
Για το σερβίρισμα:
Μέλι
Σουσάμι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com