Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 14° 40' 44" ΙΧΘΥΕΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 01° 28' 11" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΕΡΜΗΣ - 17° 27' 33" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 09° 22' 13" ΙΧΘΥΕΣ
ΑΡΗΣ - 00° 31' 29" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΔΙΑΣ - 17° 31' 34" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 08° 53' 41" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 07° 45' 17" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 20° 24' 24" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 26° 07' 45" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 15° 21' 45" ΔΙΔΥΜΟΙ R

Μπακαλιάρος σκορδαλιά από τον Γιώργο Τσούλη

Μία παραδσιακή συνταγή που θα αγαπήσετε

Μπακαλιάρος σκορδαλιά από τον Γιώργο Τσούλη

#tsoulotip: Σε περίπτωση που έχουμε πάρει παστό μπακαλιάρο τον ξαλμυρίζουμε βάζοντάς τον σε ένα μπολ με νερό να τον καλύπτει με μισή κουταλία του γλυκού αλάτι. Αλλάζουμε κάθε 3 ώρες το νερό. Αυτή τη διαδικασία την επαναλαμβάνουμε για 1 μέρα.

800 γρ. μπακαλιάρο, χωρίς κόκκαλα και χωρίς δέρμα

Αλεύρι, γ.ο.χ. για το πασπάλισμα του μπακαλιάρου

Αλάτι

Για το κουρκούτι:

500 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ

2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ

250 ml αναψυκτικό σόδα

330 ml μπύρα, ξανθιά

2 κ.γ. ζάχαρη κρυσταλλική

Αλάτι

Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

Για τη σκορδαλιά:

1 κιλό πατάτες, καθαρισμένες και κομμένες σε κύβους

200 ml ελαιόλαδο

5-6 σκ. σκόρδο

1 μικρό κομμάτι από την ουρά του μπακαλιάρου

Αλάτι

Πιπέρι

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2021 Astrology.gr - All rights reserved