Vegan pancakes από τον Γιώργο Τσούλη
Μία έξυπνη λύση για το ιδανικό vegan brunch.
#tsoulotip: Αν αφήσουμε τη ζύμη μας στο ψυγείο για μία μέρα. θα γίνει ακόμη πιο αφράτη και νόστιμη.
480 ml γάλα αμυγδάλου
250 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.
4 κ.σ. λάδι καρύδας, λιωμένο
2 κ.σ. μπέικιν πάουντερ
2 κ.σ. ζάχαρη, κρυσταλλική
½ κ.γ. αλάτι
Ελαιόλαδο
Για το σερβίρισμα:
Μπανάνες
Φράουλες
Σιρόπι σφενδάμου
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com