Μοσχαράκι λεμονάτο από τον Γιώργο Τσούλη

Μια συνταγή που θα λατρέψετε!

#tsoulotip: Κόβουμε το μοσχάρι σε κομμάτια ίδιου μεγέθους ώστε να μαγειρευτεί ομοιόμορφα και σωστά

1500 γρ. μοσχαρίσιο κιλότο, κομμένο σε χοντρά κομμάτια

900 ml μοσχαρίσιο ζωμό

120 ml χυμό λεμονιού

100 ml ελαιόλαδο

2 κρεμμύδια, χοντροκομμένα

2 σκ. σκόρδο, ολόκληρες

2 φύλλα δάφνης

1 πράσο, χοντροκομμένο

1 κ.γ. μπούκοβο

1 κ.γ. ρίγανη ξερή

Αλάτι

Πιπέρι

Για το δέσιμο της σάλτσας:

30 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου

25 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.





Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved