#tsoulotip: Επιλέγουμε να αρωματίσουμε το νερό με μπαχαρικά ώστε να δώσουμε έναν ενδιαφέρον χαρακτήρα στο χταπόδι μας. Μπορούμε να κάνουμε δοκιμές χωρίς όμως να παραβλέπουμε την χρήση ξυδιού.
ΥΛΙΚΑ
Για το αρνί:
1 αρνίσια πλευρά, άκοπη
3 κ.σ. μουστάρδα, απαλή
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Για την κρούστα φιστικιού:
2 κ.σ. ελαιόλαδο
100 γρ. φιστίκια Αιγίνης
2 κ.σ. δεντρολίβανο, μόνο τα φύλλλα, ψιλοκομμένα
2 κ.σ. κόλιανδρο, σε σκόνη
1 κ.σ. θυμάρι μόνο τα φύλλα, ψιλοκομμένα
2 κ.σ. φρυγανιά, τριμμένη
Αλάτι
Πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com