#tsoulotip: Αφήνουμε τις φακές να πάρουν μία βράση στην αρχή για να βγουν πιο ελαφριές.
ΥΛΙΚΑ
250 γρ. φακές ψιλές
250 γρ. ρύζι καρολίνα
1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
2 καρότα, ψιλοκομμένα
1 στικ σέλερι, ψιλοκομμένο
1 κ.γ. ρίγανη
1 φύλλο δάφνης
50 ml λευκό κρασί
½ κ.γ. κόλιανδρο, τριμμένο
1 κ.γ. κύμινο
700 ml ζωμό λαχανικών
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com