Σου κρακελέ του Γιώργου Τσούλη

Παραδοσιακό γαλλικό γλύκισμα που θα γλείφετε τα δάχτυλά σας!

Σου κρακελέ του Γιώργου Τσούλη

#tsoulotip: 1. Βγάζουμε τις ζύμες μπισκότου από το ψυγείο όταν θα τις κόψουμε, για να μη λιώσουν. 2. Τα σου πρέπει να κρυώσουν μέσα στο φούρνο για να ξεραθούν τελείως και να μην ξεφουσκώσουν




ΥΛΙΚΑ

Για τη ζύμη μπισκότου:

70 γρ. ζάχαρη, καστανή

65 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.

60 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου

8 γρ. κακάο

Για τα σου:

125 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.

100 ml γάλα, πλήρες

100 ml νερό

80 γρ. βούτυρο, παγωμένο και κομμένο σε κύβους

4 αυγά, medium

2 κ.σ. ζάχαρη, κρυσταλλική

½ κ.γ. αλάτι

Για τη σαντιγί:

480 ml κρέμα γάλακτος, πλήρης

60 γρ. ζάχαρη άχνη

1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας








Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved