Κροκέτες αρακά του Γιώργου Τσούλη

Ένας έξυπνος τρόπος για να φάνε όλοι στο σπίτι τον αρακά.

Κροκέτες αρακά του Γιώργου Τσούλη

#tsoulotip: Δεν πρέπει να καίει πολύ το ηλιέλαιο για να μην καούν οι κροκέτες εξωτερικά και παραμείνουν ωμές εσωτερικά.




ΥΛΙΚΑ

Για τις κροκέτες:

700 γρ. αρακά, κατεψυγμένο

300 γρ. κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

150 γρ. φρυγανιά, τριμμένη

20 γρ. μέντα, ψιλοκομμένη

1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένη

1 κ.σ. λευκό ξύδι

Αλάτι

Πιπέρι

Ελαιόλαδο

Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

Για το πανάρισμα:

4 αυγά (medium), ελαφρώς χτυπημένα

100 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.

150 γρ. φρυγανιά, τριμμένη

Αλάτι

Πιπέρι








Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved