#tsoulotip: Μπορούμε να αρωματίσουμε την πολέντα με οτιδήποτε μυρωδικά επιθυμούμε.
ΥΛΙΚΑ
Για την πολέντα:
750 γρ. ζωμό λαχανικών
140 γρ. πολέντα
70 γρ. μετσοβόνε, τριμμένο
40 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
Αλάτι
Πιπέρι
Αλεύρι, για το πανάρισμα
Ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα
Για τη σάλτσα:
320 γρ. ντοματίνια
100 γρ. κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες
1 πρέζα τσίλι, σε σκόνη
1 κ.γ. πελτέ ντομάτας
1 πρέζα ζάχαρη, κρυσταλλική
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com