Chips πολέντας του Γιώργου Τσούλη

Αφράτα chips που θα σας λύσουν τα χέρια.

Chips πολέντας του Γιώργου Τσούλη

#tsoulotip: Μπορούμε να αρωματίσουμε την πολέντα με οτιδήποτε μυρωδικά επιθυμούμε.




ΥΛΙΚΑ

Για την πολέντα:

750 γρ. ζωμό λαχανικών

140 γρ. πολέντα

70 γρ. μετσοβόνε, τριμμένο

40 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου

Αλάτι

Πιπέρι

Αλεύρι, για το πανάρισμα

Ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα

Για τη σάλτσα:

320 γρ. ντοματίνια

100 γρ. κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες

1 πρέζα τσίλι, σε σκόνη

1 κ.γ. πελτέ ντομάτας

1 πρέζα ζάχαρη, κρυσταλλική

Αλάτι

Πιπέρι

Ελαιόλαδο








Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved