Ιταλικό κέικ (Torta paradisο) του Γιώργου Τσούλη
Κλασική ιταλική συνταγή για κέικ με άρωμα λεμονιού.
#tsoulotip: Προσέχουμε να μην ανακατεύουμε πολύ γρήγορα τη μαρέγκα στο μείγμα, για να μην κόψει.
ΥΛΙΚΑ
200 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική
200 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
100 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.
100 γρ. αλεύρι πατάτας
6 αυγά (medium)
3 ασπράδια από αυγά (medium)
Ξύσμα από 1 λεμόνι
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
1 κ.γ. baking powder
Ζάχαρη άχνη, για το σερβίρισμα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com