Ιταλικό κέικ (Torta paradisο) του Γιώργου Τσούλη

Κλασική ιταλική συνταγή για κέικ με άρωμα λεμονιού.

Ιταλικό κέικ (Torta paradisο) του Γιώργου Τσούλη

#tsoulotip: Προσέχουμε να μην ανακατεύουμε πολύ γρήγορα τη μαρέγκα στο μείγμα, για να μην κόψει.




ΥΛΙΚΑ

200 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική

200 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου

100 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.

100 γρ. αλεύρι πατάτας

6 αυγά (medium)

3 ασπράδια από αυγά (medium)

Ξύσμα από 1 λεμόνι

1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας

1 κ.γ. baking powder

Ζάχαρη άχνη, για το σερβίρισμα








Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved