Καλαμάρι ψητό με ταραμοσαλάτα με μελάνι σουπιάς από τον Γιώργο Τσούλη
Ένας τέλειος συνδυασμός για το κυριακάτικο τραπέζι.
#tsoulotip: Σε περίπτωση που σας βγει αρκετά πηχτή, αραιώστε την ταραμοσαλάτα με λίγο νερό.
ΥΛΙΚΑ
Για το καλαμάρι:
3 καλαμάρια, καθαρισμένα
3 κλ. δεντρολίβανο, ψιλοκομμένα
Χυμό από 1 λεμόνι
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Για την ταραμοσαλάτα:
250 ml ηλιέλαιο
100 γρ. μπαγιάτικο ψωμί
35-40 γρ. ταραμά λευκό
35 γρ. κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
25 γρ. χυμό λεμονιού
20 ml νερό (προαιρετικά)
2 κ.γ. μελάνι σουπιάς
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com