Αυγά Benedict από τον Γιώργο Τσούλη

Ιδανική συνταγή για λαχταριστό brunch.

Αυγά Benedict από τον Γιώργο Τσούλη

#tsoulotip: Προσέχουμε να μην αφήνουμε πολλή ώρα το αυγό στο μπεν μαρί, γιατί μπορεί να ψηθεί και να μας κόψει η ολαντέζ.




ΥΛΙΚΑ

4 φέτες τσουρέκι

8 φέτες μπέικον

4 αυγά, medium

1 κ.σ. ξύδι

Για την ολαντέζ (Hollandaise):

150 γρ. βούτυρο, λιωμένο

2 κρόκους αυγού (medium)

2 κ.σ. νερό

1 κ.σ. λευκό ξύδι

1 κ.γ. χυμό λεμονιού

Αλάτι

Πιπέρι

Για το σερβίρισμα:

Σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο








Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved