#tsoulotip: Προσέχουμε να μην αφήνουμε πολλή ώρα το αυγό στο μπεν μαρί, γιατί μπορεί να ψηθεί και να μας κόψει η ολαντέζ.
ΥΛΙΚΑ
4 φέτες τσουρέκι
8 φέτες μπέικον
4 αυγά, medium
1 κ.σ. ξύδι
Για την ολαντέζ (Hollandaise):
150 γρ. βούτυρο, λιωμένο
2 κρόκους αυγού (medium)
2 κ.σ. νερό
1 κ.σ. λευκό ξύδι
1 κ.γ. χυμό λεμονιού
Αλάτι
Πιπέρι
Για το σερβίρισμα:
Σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com