Αμυγδαλωτά από τον Γιώργο Τσούλη

Ντελικάτα γλυκάκια αμυγδάλου αρωματισμένα με ανθόνερο.

Αμυγδαλωτά από τον Γιώργο Τσούλη

#tsoulotip: Ανακατεύουμε με απαλές κινήσεις τη μαρέγκα στο μείγμα για να μην πέσει ο αέρας που δημιουργούμε.




ΥΛΙΚΑ


500 γρ. αμύγδαλο, λευκό

400 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική

10 γρ. πικραμύγδαλο

3 ασπράδια, από αυγά (medium)

Ανθόνερο, για το ράντισμα

Ζάχαρη άχνη, για το πασπάλισμα

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved