Γλυκό του κουταλιού πορτοκάλι από τον Γιώργο Τσούλη
Πραδοσιακό γλυκό που θα αγαπήσετε!
#tsoulotip: Πλένουμε πολύ καλά το πορτοκάλι και δεν καθαρίζουμε το εξωτερικό του, καθώς η φλούδα του μας δένει καλύτερα το γλυκό.
ΥΛΙΚΑ
400 γρ. πορτοκάλι, κομμένο σε λεπτές ροδέλες και στη μέση
750 ml. νερό
¼ κ.γ. γαρύφαλλο, τριμμένο
830 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
Χυμό από ένα λεμόνι
Παγωτό βανίλια για το σερβίρισμα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com