Πιτάκια γεμιστά με ντομάτα και μοτσαρέλα από τον Γιώργο Τσούλη
Γευστικά πιτάκια που θα λατρέψουν όλοι στο σπίτι.
#tsoulotip: Πρέπει να έχει κρυώσει η γέμιση πριν τη χρησιμοποιήσουμε για να μην πανιάσει η σφολιάτα.
ΥΛΙΚΑ
200 γρ. ντομάτα κονκασέ
80 γρ. μοτσαρέλα, τριμμένη
2 φύλλα σφολιάτας
20 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
20 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.
120 ml γάλα, πλήρες
1 πρέζα μοσχοκάρυδο
1 κρόκο αυγού χτυπημένο, για το άλειμμα
Αλάτι
Πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com