#tsoulotip: Πρέπει να έχουν κρυώσει τα cupcake πριν βάλουμε την επικάλυψη, για να μη λιώσει.
ΥΛΙΚΑ
Για τα cupcake:
1 φακελάκι μαύρο τσάι
200 γρ. αλεύρι, που φουσκώνει μόνο του
200 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική
120 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
120 γρ. γιαούρτι, στραγγιστό
120 ml γάλα, πλήρες
3 ασπράδια, από αυγά large
3+½ κ.γ. μείγμα μπαχαρικών
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
¾ κ.γ. baking powder
¼ κ.γ. μαγειρική σόδα
Για την επικάλυψη:
600 γρ. ζάχαρη, άχνη
350 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
60 ml κρέμα γάλακτος
2 κ.γ. μείγμα μπαχαρικών
2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com