Μοσχάρι στιφάδο με κυδώνια (Σοφιγάδο) από τον Γιώργο Τσούλη

Παραδοσιακή λευκαδίτικη συνταγή που θα λατρέψουν όλοι στο σπίτι!

Μοσχάρι στιφάδο με κυδώνια (Σοφιγάδο) από τον Γιώργο Τσούλη

#tsoulotip: Για να μην μαυρίσουν τα κυδώνια τα μεταφέρουμε σε ένα μπολ με νερό και λεμόνι.




ΥΛΙΚΑ


1 κιλό μοσχαρίσια ελιά, κομμένη σε χοντρά κομμάτια για κατσαρόλα

800 γρ. κρεμμύδια, για στιφάδο

3 κλ. δεντρολίβανο, ψιλοκομμένα

2 κυδώνια, κομμένα στα 8

2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες

2 κ.σ. πελτέ ντομάτας

1300 ml νερό

200 ml ξύδι, λευκό

100 ml πετιμέζι

Αλάτι

Πιπέρι

Ελαιόλαδο

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved