Γιουβέτσι με κιμά ογκρατέν από τον Γιώργο Τσούλη
Παραδοσιακή συνταγή για μία γλυκιά, τυρένια πίτα που θα λατρέψετε.
#tsoulotip: Αν θέλουμε να βγει πιο ζουμερό το γιουβέτσι, δεν αφήνουμε το κιμά να βράσει πολύ με τη σάλτσα.
ΥΛΙΚΑ
1 κιλό κριθαράκι, βρασμένο
300 γρ. κιμά, μοσχαρίσιο
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
400 γρ. ντομάτα, κονκασέ
200 γρ. γιαούρτι, στραγγιστό
4 αυγά, medium
250 γρ. φέτα, θρυμματισμένη
1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένη
1 κ.γ. πάπρικα, καπνιστή
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com