Κοτόπουλο με ρύζι και σπανάκι από τον Γιώργο Τσούλη
Πανεύκολη συνταγή που θα λατρέψουν όλοι στο σπίτι.
#tsoulotip: Ψήνουμε πρώτα από την πλευρά της πέτσας το κοτόπουλο, για να γίνει πιο τραγανό.
ΥΛΙΚΑ
4 μπούτια κοτόπουλου, ξεκοκαλισμένα με το δέρμα τους
220 γρ. ρύζι, γλασέ
150 γρ. σπανάκι baby
2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες
1 κόκκινη πιπεριά, κομμένη σε κάθετες φέτες
600 ml ζωμό λαχανικών
120 γρ. κρέμα γάλακτος, πλήρης
2 κ.σ. πάπρικα, καπνιστή
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com