Χοιρινό με γλυκοπατάτες στο φούρνο από τον Γιώργο Τσούλη
Πεντανόστιμη συνταγή, ιδανική για το κυριακάτικο τραπέζι.
#tsoulotip: Αν δούμε πως το χοιρινό έχει πολλά υγρά, το βράζουμε για 5-10 λεπτά ακόμα.
ΥΛΙΚΑ
1 κιλό χοιρινή ωμοπλάτη, κομμένη σε κυβάκια
400 γρ. πατάτες, κομμένες σε ροδέλες πάχου 0.5εκ.
400 γρ. γλυκοπατάτες, κομμένες σε ροδέλες πάχου 0.5εκ.
4 πράσα, ψιλοκομμένα
4 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες
500 ml μηλίτη
500 ml ζωμό λαχανικών
2 φύλλα δάφνης
2 κ.σ. φασκόμηλο, ψιλοκομμένο
½ μάτσο μαϊντανό, ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com