#tsoulotip: 1. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ό,τι μυρωδικά επιθυμούμε. 2. Αν δούμε πως οι πατάτες παίρνουν γρήγορα χρώμα, τις σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο.
ΥΛΙΚΑ
1 κιλό πατάτες
150 ml ζωμό λαχανικών
80 ml ελαιόλαδο
80 ml λευκό κρασί
Χυμό από 2 λεμόνια
2 κ.σ. μουστάρδα, απαλή
1 κ.σ. φρέσκο θυμάρι, ψιλοκομμένο
1 κ.γ. σκόρδο, σε σκόνη
1 κ.γ. ρίγανη, ξερή
Αλάτι
Πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com