Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ
19 Φεβ 2020
Φρυγαδέλι από τον Γιώργο Τσούλη
Κλασικός μεζές που είμαι σίγουρος πως θα δοκιμάσετε!

#tsoulotip: 1. Αφήνουμε το συκώτι στο ξινόγαλο για να αποβάλει την άσχημη μυρωδιά του και να γίνει πιο μαλακό. 2. Αν δούμε πως παίρνουν γρήγορα χρώμα τα φρυγαδέλια, καλύπτουμε το ταψί με αλουμινόχαρτο.
ΥΛΙΚΑ
1 κιλό μοσχαρίσιο συκώτι, κομμένο σε μεγάλα κομμάτια
1.500 γρ. αρνίσια μπόλια
500 ml ξινόγαλο
3 κ.σ. φρέσκο θυμάρι, μόνο τα φύλλα ψιλοκομμένα
3 σκ. σκόρδο, σπασμένες
3 κ.σ. δενδρολίβανο, ψιλοκομμένο
2 κ.γ. ρίγανη, ξερή
Αλάτι
Πιπέρι
Τζατζίκι, για το σερβίρισμα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com