2 τρόποι για να φτιάξεις τον καλύτερο κιμά για τα μακαρόνια
Θα σου φτιάξω μακαρόνια με τον καλύτερο κιμά
Αν νομίζεις πως ο ωραίος, ο καλός, ο τέλειος κιμάς για τα μακαρόνια δεν θέλει τρόπο κάνεις λάθος. Ο κιμάς που θα μπει στο σπαγγέτι ή στα κανελόνια, η περίφημη μπολονέζ, έχει τα δικά της μυστικά. Κι εμείς σου έχουμε βρεις δύο εναλλακτικές συνταγές για να επιλέξεις αυτή που σου ταιριάζει με τα υλικά που προτιμάς.
Αρχικά, να σου αποκαλύψουμε το πρώτο κόλπο: Για να είναι η μπολονέζ λαχταριστή, πρέπει να σοτάρεις προκαταβολικά το κρεμμύδι με πράσινη ψιλοκομμένη πιπεριά. Σοτάρεις τα λαχανικά προτού βάλεις τον κιμά και τα προσθέτεις ξανά μετά το ελαφρύ σοτάρισμα του κιμά.
Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr