Σάββατο 24 Ιουλίου 2021
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 01° 54' 18" ΛΕΩΝ
ΣΕΛΗΝΗ - 08° 24' 21" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 22° 47' 15" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 03° 05' 12" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΑΡΗΣ - 26° 42' 18" ΛΕΩΝ
ΔΙΑΣ - 00° 24' 26" ΙΧΘΥΕΣ R
ΚΡΟΝΟΣ - 10° 49' 29" ΥΔΡΟΧΟΟΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 14° 30' 20" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 22° 58' 55" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 25° 24' 03" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 09° 32' 02" ΔΙΔΥΜΟΙ R

Συνταγή του Γιώργου Τσούλη για παστάκια amandine

Συνταγή από τη Ρουμανία για την πιο νόστιμη σοκολατένια τούρτα που έχετε δοκιμάσει.

Συνταγή του Γιώργου Τσούλη για παστάκια amandine

#tsoulotip: Προσέχουμε όταν χτυπάμε τα αυγά στο μπολ με το βραστό νερό να μην έχει πολύ υψηλή θερμοκρασία το τελευταίο, γιατί θα μας ψηθούν τα αυγά.

ΥΛΙΚΑ

Για το παντεσπάνι:

260 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική

150 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.

30 γρ. κακάο, κοσκινισμένο

8 αυγά (medium), χωρισμένα τα ασπράδια από τους κρόκους

50 ml ηλιέλαιο

40 ml νερό

Για τη γέμιση:

330 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου

200 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική

4 αυγά, medium

3 κ.σ. κακάο, κοσκινισμένο

Για το σιρόπι:

400 ml νερό

200 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική

2 κ.σ. καφέ, της αρεσκείας μας

Για το γλάσο:

250 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα, ψιλοκομμένη

150 γρ. κρέμα γάλακτος, πλήρης

Για το σερβίρισμα:

Σαντιγί

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2021 Astrology.gr - All rights reserved