Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 17° 12' 52" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 22° 46' 53" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 22° 42' 01" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 24° 26' 57" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΡΗΣ - 26° 59' 24" ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΔΙΑΣ - 26° 32' 17" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 09° 38' 29" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 11° 29' 33" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 20° 25' 09" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 25° 14' 51" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 01° 37' 33" ΔΙΔΥΜΟΙ R

Συνταγή του Γιώργου Τσούλη για παστάκια amandine

Συνταγή από τη Ρουμανία για την πιο νόστιμη σοκολατένια τούρτα που έχετε δοκιμάσει.

Συνταγή του Γιώργου Τσούλη για παστάκια amandine

#tsoulotip: Προσέχουμε όταν χτυπάμε τα αυγά στο μπολ με το βραστό νερό να μην έχει πολύ υψηλή θερμοκρασία το τελευταίο, γιατί θα μας ψηθούν τα αυγά.

ΥΛΙΚΑ

Για το παντεσπάνι:

260 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική

150 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.

30 γρ. κακάο, κοσκινισμένο

8 αυγά (medium), χωρισμένα τα ασπράδια από τους κρόκους

50 ml ηλιέλαιο

40 ml νερό

Για τη γέμιση:

330 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου

200 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική

4 αυγά, medium

3 κ.σ. κακάο, κοσκινισμένο

Για το σιρόπι:

400 ml νερό

200 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική

2 κ.σ. καφέ, της αρεσκείας μας

Για το γλάσο:

250 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα, ψιλοκομμένη

150 γρ. κρέμα γάλακτος, πλήρης

Για το σερβίρισμα:

Σαντιγί

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2021 Astrology.gr - All rights reserved