Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 06° 47' 42" ΖΥΓΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 10° 22' 20" ΙΧΘΥΕΣ
ΕΡΜΗΣ - 02° 23' 38" ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 26° 05' 01" ΛΕΩΝ
ΑΡΗΣ - 25° 26' 43" ΚΡΙΟΣ R
ΔΙΑΣ - 17° 50' 30" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 25° 20' 14" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 09° 54' 45" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 19° 04' 09" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 22° 29' 35" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 23° 26' 58" ΔΙΔΥΜΟΙ R

Συνταγή του Γιώργου Τσούλη για παστάκια amandine

Συνταγή από τη Ρουμανία για την πιο νόστιμη σοκολατένια τούρτα που έχετε δοκιμάσει.

Συνταγή του Γιώργου Τσούλη για παστάκια amandine

#tsoulotip: Προσέχουμε όταν χτυπάμε τα αυγά στο μπολ με το βραστό νερό να μην έχει πολύ υψηλή θερμοκρασία το τελευταίο, γιατί θα μας ψηθούν τα αυγά.

ΥΛΙΚΑ

Για το παντεσπάνι:

260 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική

150 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.

30 γρ. κακάο, κοσκινισμένο

8 αυγά (medium), χωρισμένα τα ασπράδια από τους κρόκους

50 ml ηλιέλαιο

40 ml νερό

Για τη γέμιση:

330 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου

200 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική

4 αυγά, medium

3 κ.σ. κακάο, κοσκινισμένο

Για το σιρόπι:

400 ml νερό

200 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική

2 κ.σ. καφέ, της αρεσκείας μας

Για το γλάσο:

250 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα, ψιλοκομμένη

150 γρ. κρέμα γάλακτος, πλήρης

Για το σερβίρισμα:

Σαντιγί

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

Σχολιάστε

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

©2011-2020 Astrology.gr - All rights reserved