Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 26° 20' 56" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 04° 30' 58" ΙΧΘΥΕΣ
ΕΡΜΗΣ - 12° 29' 09" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 09° 33' 21" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΡΗΣ - 04° 26' 51" ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΑΣ - 06° 19' 56" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 03° 24' 21" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 06° 43' 24" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 18° 48' 49" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 24° 41' 37" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 19° 21' 31" ΔΙΔΥΜΟΙ R

Συνταγή του Γιώργου Τσούλη για παστάκια amandine

Συνταγή από τη Ρουμανία για την πιο νόστιμη σοκολατένια τούρτα που έχετε δοκιμάσει.

Συνταγή του Γιώργου Τσούλη για παστάκια amandine

#tsoulotip: Προσέχουμε όταν χτυπάμε τα αυγά στο μπολ με το βραστό νερό να μην έχει πολύ υψηλή θερμοκρασία το τελευταίο, γιατί θα μας ψηθούν τα αυγά.

ΥΛΙΚΑ

Για το παντεσπάνι:

260 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική

150 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.

30 γρ. κακάο, κοσκινισμένο

8 αυγά (medium), χωρισμένα τα ασπράδια από τους κρόκους

50 ml ηλιέλαιο

40 ml νερό

Για τη γέμιση:

330 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου

200 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική

4 αυγά, medium

3 κ.σ. κακάο, κοσκινισμένο

Για το σιρόπι:

400 ml νερό

200 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική

2 κ.σ. καφέ, της αρεσκείας μας

Για το γλάσο:

250 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα, ψιλοκομμένη

150 γρ. κρέμα γάλακτος, πλήρης

Για το σερβίρισμα:

Σαντιγί

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2021 Astrology.gr - All rights reserved