Δευτέρα 19 Απριλίου 2021
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 29° 50' 48" ΚΡΙΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 23° 00' 43" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 00° 33' 20" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 06° 06' 11" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΡΗΣ - 27° 42' 08" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΔΙΑΣ - 26° 36' 58" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 12° 36' 17" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 10° 02' 31" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 22° 03' 15" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 26° 47' 32" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 11° 30' 02" ΔΙΔΥΜΟΙ

Συνταγή του Γιώργου Τσούλη για παστάκια amandine

Συνταγή από τη Ρουμανία για την πιο νόστιμη σοκολατένια τούρτα που έχετε δοκιμάσει.

Συνταγή του Γιώργου Τσούλη για παστάκια amandine

#tsoulotip: Προσέχουμε όταν χτυπάμε τα αυγά στο μπολ με το βραστό νερό να μην έχει πολύ υψηλή θερμοκρασία το τελευταίο, γιατί θα μας ψηθούν τα αυγά.

ΥΛΙΚΑ

Για το παντεσπάνι:

260 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική

150 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.

30 γρ. κακάο, κοσκινισμένο

8 αυγά (medium), χωρισμένα τα ασπράδια από τους κρόκους

50 ml ηλιέλαιο

40 ml νερό

Για τη γέμιση:

330 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου

200 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική

4 αυγά, medium

3 κ.σ. κακάο, κοσκινισμένο

Για το σιρόπι:

400 ml νερό

200 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική

2 κ.σ. καφέ, της αρεσκείας μας

Για το γλάσο:

250 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα, ψιλοκομμένη

150 γρ. κρέμα γάλακτος, πλήρης

Για το σερβίρισμα:

Σαντιγί

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2021 Astrology.gr - All rights reserved