Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 13° 17' 52" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 12° 39' 18" ΤΑΥΡΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 27° 50' 13" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 24° 07' 28" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΡΗΣ - 17° 09' 35" ΔΙΔΥΜΟΙ R
ΔΙΑΣ - 29° 01' 42" ΙΧΘΥΕΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 20° 08' 54" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 15° 52' 51" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 22° 38' 44" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 26° 53' 32" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 13° 14' 55" ΤΑΥΡΟΣ

Συνταγή του Γιώργου Τσούλη για παστάκια amandine

Συνταγή από τη Ρουμανία για την πιο νόστιμη σοκολατένια τούρτα που έχετε δοκιμάσει.

Συνταγή του Γιώργου Τσούλη για παστάκια amandine

#tsoulotip: Προσέχουμε όταν χτυπάμε τα αυγά στο μπολ με το βραστό νερό να μην έχει πολύ υψηλή θερμοκρασία το τελευταίο, γιατί θα μας ψηθούν τα αυγά.

ΥΛΙΚΑ

Για το παντεσπάνι:

260 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική

150 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.

30 γρ. κακάο, κοσκινισμένο

8 αυγά (medium), χωρισμένα τα ασπράδια από τους κρόκους

50 ml ηλιέλαιο

40 ml νερό

Για τη γέμιση:

330 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου

200 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική

4 αυγά, medium

3 κ.σ. κακάο, κοσκινισμένο

Για το σιρόπι:

400 ml νερό

200 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική

2 κ.σ. καφέ, της αρεσκείας μας

Για το γλάσο:

250 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα, ψιλοκομμένη

150 γρ. κρέμα γάλακτος, πλήρης

Για το σερβίρισμα:

Σαντιγί

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2022 Astrology.gr - All rights reserved