Λαχανόρυζο με κιμά στο φούρνο από τον Γιώργο Τσούλη
Ένα διαφορετικό λαχανόρυζο που είμαι σίγουρος πως θα δοκιμάσετε!
#tsoulotip: Δεν αφήνουμε να εξατμιστούν εντελώς τα υγρά του κιμά για να βγει πιο ζουμερό το φαγητό μας
ΥΛΙΚΑ
1 κιλό μοσχαρίσιο κιμά
600 γρ. άσπρο λάχανο, κομμένο σε κάθετες φέτες
500 γρ. ρύζι, βρασμένο
330 γρ. μοτσαρέλα, τριμμένη
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες
400 γρ. ντομάτα κονκασέ
400 γρ. χυμό ντομάτας
1 κ.σ. θυμάρι, ψιλοκομμένο
1 κ.γ. άνηθο, ξερό
¼ κ.γ. πιπέρι καγιέν
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com