Red velvet σουφλέ από τον Γιώργο Τσούλη

Το αγαπημένο μας σουφλέ σοκολάτας στη red velvet εκδοχή του.

#tsoulotip: Το αλεύρι πρέπει να είναι κοσκινισμένο για να βγει λείο το αποτέλεσμα.




ΥΛΙΚΑ


100 γρ. βούτυρο, λιωμένο + extra για το άλειμμα των φορμών

100 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική

80 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.

20 γρ. κακάο, κοσκινισμένο

2 αυγά, medium

2 κρόκους αυγών, medium

1+½ κ.σ. κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής

1 κ.γ. baking powder



Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved