#tsoulotip: Αφήνουμε το κέικ να κρυώσει πολύ καλά πριν το βουτήξουμε στη σοκολάτα.
ΥΛΙΚΑ
Για το κέικ:
200 γρ. αλεύρι, που φουσκώνει μόνο του
130 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
130 γρ. ζάχαρη άχνη
120 ml γάλα, πλήρες
4 κ.σ. κακάο
3 αυγά, medium
½ κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
Για την επικάλυψη:
400 γρ. ζάχαρη άχνη
300 γρ. καρύδα, τριμμένη
120 ml βραστό νερό
30 γρ. κακάο
1 κ.σ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com