Πουτίγκα με κέικ από τον Γιώργο Τσούλη
Η απόλυτη συνταγή για να εκμεταλλευτείτε το κέικ που σας έχει περισσέψει.
#tsoulotip: 1. Βάζουμε βραστό νερό μέσα στο ταψί, ώστε να ψηθεί ομοιόμορφα η κρέμα. 2. Το νερό πρέπει να είναι οπωσδήποτε βραστό.
ΥΛΙΚΑ
500 γρ. κέικ, κομμένο σε χοντρά κομμάτια
300 γρ. κρέμα γάλακτος, πλήρης
4 αυγά, medium
460 ml γάλα, πλήρες
4 κ.σ. ζάχαρη, κρυσταλλική
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
Βούτυρο, για το άλειμμα
Ζάχαρη άχνη, για το σερβίρισμα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com