Συνταγή για καρατζόρτζεβα από τον Γιώργο Τσούλη

Τραγανό και ζούμερο χοιρινό σνίτσελ, κλασσική σέρβικη συνταγή.

Συνταγή για καρατζόρτζεβα από τον Γιώργο Τσούλη




#tsoulotip: Το ηλιέλαιο δεν πρέπει να καίει πολύ για να να μην ψηθεί γρήγορα εξωτερικά το ρολό και παραμείνει ωμό στο εσωτερικό του.




ΥΛΙΚΑ

1 κιλό χοιρινό τρανς, κομμένο σε λεπτές φέτες

100 γρ. καϊμάκ

4-6 φέτες ζαμπόν

200 γρ. μοτσαρέλα, κομμένη σε μπαστούνια

200 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.

200 γρ. φρυγανιά, τριμμένη

3 αυγά, medium

Αλάτι

Πιπέρι

Ηλιέλαιο

Για το καϊμάκ:

150 γρ. τυρί κρέμα

100 γρ. γιαούρτι, στραγγιστό

80 γρ. φέτα, θρυμματισμένη

Για το σερβίρισμα:

Πατάτες τηγανητές

Ντοματίνια

Baby σπανάκι











Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com




©2011-2025 Astrology.gr - All rights reserved