Συνταγή για brownies με καφέ από τον Γιώργο Τσούλη
Γλυκά σοκολατένια μπράουνι με κρέμα καφέ που σίγουρα θα δοκιμάσετε!
#tsoulotip: Για να μην κόψει το μείγμα, πρέπει η σοκολάτα να είναι σε χλιαρή θερμοκρασία πριν τη ρίξουμε.
ΥΛΙΚΑ
Για το brownie:
240 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
170 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.
140 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα, ψιλοκομμένη
4 αυγά, large
440 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική
2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
½ κ.γ. μπέικιν πάουντερ
Για την κρέμα:
320 γρ. ζάχαρη άχνη
100 γρ. κρέμα γάλακτος, πλήρης
80 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
1 κ.γ. καφέ φίλτρου, σε σκόνη
Για το γλάσο:
350 γρ. δάκρυα σοκολάτας
160 γρ. κρέμα γάλακτος, πλήρης
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com