Πανακότα καφέ

Το κλασικό ιταλικό γλυκό, αρωματισμένο με καφέ

Πανακότα καφέ

#tsoulotip: Προσέχουμε να μη ζεστάνουμε πολύ το γάλα, για να μην κάψουμε τη ζελατίνη




ΥΛΙΚΑ

480 ml κρέμα γάλακτος, πλήρης

60 ml γάλα, πλήρες

50 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική

7 γρ. φύλλα ζελατίνης

1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας

1 κ.γ. καφέ φίλτρου, σε σκόνη + extra για το πασπάλισμα

Για το σερβίρισμα:

Σιρόπι καραμέλας

Φουντούκι τριμμένο

Διαβάστε περισσότερα στοgiorgostsoulis.com




©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved