Συνταγή για πατάτες ντοφινουάζ από τον Γιώργο Τσούλη

Κλασική γαλλική συνταγή που θα λατρέψετε!έ.



#tsoulotip: 1. Για να βγει πιο γευστικό το μείγμα με την κρέμα γάλακτος, πρέπει να το αλατίσουμε αρκετά. 2. Χρησιμοποιούμε το δεύτερο ταψί, ώστε να πιέσουμε τις πατάτες και να κολλήσουν μεταξύ τους.


ΥΛΙΚΑ

1.500 γρ. πατάτες, κομμένες σε ροδέλες πάχους 3 χιλιοστών

500 γρ. κρέμα γάλακτος, πλήρης

2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες

50 γρ. βούτυρο, λιωμένο

4 κλ. θυμάρι, ψιλοκομμένο

Αλάτι

Πιπέρι

Παρμεζάνα, για το πασπάλισμα









Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com




©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved