Συνταγή για πιπερόπιτα από τον Γιώργο Τσούλη
Αφράτη, ζουμερή, υγιεινή πίτα, γεμάτη αρώματα.
#tsoulotip: Σοτάρουμε τα λαχανικά για να δώσουν περισσότερη γεύση στο φαγητό και να μην βγάλουν πολλά υγρά όταν ψηθούν.
ΥΛΙΚΑ
550 γρ. πολύχρωμες πιπεριές, κομμένες σε χοντρούς κύβους
2 αυγά, medium
200 γρ. κολοκύθια, κομμένα σε κυβάκια
70 γρ. κρεμμύδια, κομμένα σε λεπτές ροδέλες
80 γρ. πράσο, ψιλοκομμένο
160 γρ. φέτα, θρυμματισμένη
100 γρ. γραβιέρα, τριμμένη
3 κλ. θυμάρι, ψιλοκομμένο
5 φύλλα χωριάτικα
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Παπαρουνόσπορο, για το πασπάλισμα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com