![Τυρόπιτα με φύλλο αέρος](https://cdn.astmd.gr/img/840/504/90/2020/01/18/7a1f84e37f4e5fce0f7ca56b70c7e49a_L.jpg?t=vhKtYUmjPSp8fvK884BKrw)
#tsoulotip: Φροντίζουμε να βουτυρώνουμε συνεχώς τα φύλλα κατά το άνοιγμα τους, ώστε να μη μας κοπούν.
ΥΛΙΚΑ
Για τη ζύμη:
500 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.
50 γρ. βούτυρο, λιωμένο σε θερμοκρασία δωματίου + extra 300 γρ. λιωμένο για το άνοιγμα των φύλλων
250 ml νερό, χλιαρό
¼ κ.γ. αλάτι
Για τη γέμιση:
250 γρ. φέτα, θρυμματισμένη
250 γρ. ανθότυρο, θρυμματισμένο
100 ml κρέμα γάλακτος, πλήρης
1 κρόκο αυγού, medium
1 αυγό, medium
Αλάτι
Πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com