Ψαροκροκέτες με μουστάρδα, πιπεριές Φλωρίνης και πατατοσαλάτα με μαγιονέζα και τρούφα

Τραγανές μπουκίτσες ψαριού, συνοδευόμενες από μία μυρωδάτη πατατοσαλάτα.

Ψαροκροκέτες με μουστάρδα, πιπεριές Φλωρίνης και πατατοσαλάτα με μαγιονέζα και τρούφα

#tsoulotip: Δε ρίχνουμε μονομιάς τις ψαροκροκέτες στο τηγάνι, για να μη ρίξουμε τη θερμοκρασία του λαδιού απότομα.




ΥΛΙΚΑ

Για τις ψαροκροκέτες:

500 γρ. φιλέτο παγκάσιους, κομμένο σε μικρές κάθετες φέτες πάχους 3 εκατοστών

150 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.

3 αυγά, medium

2 κ.γ. εστραγκόν, ξερό

120 γρ. φρυγανιά, τριμμένη

3 κ.σ. μουστάρδα με πιπεριές Φλωρίνης

1 κ.γ. θυμάρι φρέσκο, ψιλοκομμένο

¼ κ.γ. πάπρικα καπνιστή, τριμμένη

Αλάτι

Πιπέρι

Ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα

Χυμό ½ λεμονιού, για το σερβίρισμα

Για την πατατοσαλάτα:

5 πατάτες μέτριες, βρασμένες και κομμένες σε κυβάκια

1 κρεμμύδι ξερό μεγάλο, κομμένο σε λεπτές κάθετες φέτες

1 φρέσκο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

150 γρ. λευκά μανιτάρια, κομμένα σε λεπτές κάθετες φέτες

150 γρ. μαγιονέζα με τρούφα

3 κ.σ. ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι







Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com




©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved