Μοσχαρίσιο φιλέτο με σάλτσα ψητού σκόρδου
Ζουμερό φιλέτο με μία σκορδάτη σάλτσα που θα λατρέψετε.
![Μοσχαρίσιο φιλέτο με σάλτσα ψητού σκόρδου](https://cdn.astmd.gr/img/840/504/90/2020/01/15/242a68bb1034576b0ba92e3912e97f74_L.jpg?t=9WFqrRaFNxD9z5kVmvMNDQ)
#tsoulotip: Θωρακίζουμε καλά το μοσχάρι για να μην βγάλει τα υγρά του κατά το ψήσιμο
ΥΛΙΚΑ
Για το μοσχάρι:
1 κιλό μοσχαρίσιο φιλέτο
2 κ.σ. ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Για τη σάλτσα σκόρδου:
1 κεφάλι σκόρδου, ολόκληρα
150 γρ. μαγιονέζα
150 γρ. κρέμα γάλακτος, πλήρης
2 κ.σ. μουστάρδα, απαλή
3 κλ. δεντρολίβανο
1 κ.σ. ζάχαρη, κρυσταλλική
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com