Μοσχαρίσιο φιλέτο με σάλτσα ψητού σκόρδου

Ζουμερό φιλέτο με μία σκορδάτη σάλτσα που θα λατρέψετε.

Μοσχαρίσιο φιλέτο με σάλτσα ψητού σκόρδου

#tsoulotip: Θωρακίζουμε καλά το μοσχάρι για να μην βγάλει τα υγρά του κατά το ψήσιμο




ΥΛΙΚΑ

Για το μοσχάρι:

1 κιλό μοσχαρίσιο φιλέτο

2 κ.σ. ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Για τη σάλτσα σκόρδου:

1 κεφάλι σκόρδου, ολόκληρα

150 γρ. μαγιονέζα

150 γρ. κρέμα γάλακτος, πλήρης

2 κ.σ. μουστάρδα, απαλή

3 κλ. δεντρολίβανο

1 κ.σ. ζάχαρη, κρυσταλλική







Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved