Συνταγή για πιτάκια με μπέικον και γραβιέρα από τον Γιώργο Τσούλη

Ανοιχτά πιτάκια, ζουμερά και πεντανόστιμα.

Συνταγή για πιτάκια με μπέικον και γραβιέρα από τον Γιώργο Τσούλη


#tsoulotip: Αν θέλουμε να βγουν τα μπέικον πιο τραγανά, μπορούμε να τα ψήσουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C στον αέρα για 10 λεπτά.





ΥΛΙΚΑ

1 πακέτο φύλλα σφολιάτας

13 φέτες μπέικον

150 γρ. γραβιέρα, κομμένη σε μικρά μπαστούνια

2 κ.σ. γάλα, πλήρες

2 κ.σ. σιρόπι σφενδάμου

Αλάτι

Πιπέρι








Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved