Συνταγή για πιτάκια με μπέικον και γραβιέρα από τον Γιώργο Τσούλη
Ανοιχτά πιτάκια, ζουμερά και πεντανόστιμα.
![Συνταγή για πιτάκια με μπέικον και γραβιέρα από τον Γιώργο Τσούλη](https://cdn.astmd.gr/img/840/504/90/2020/01/13/8952442977db6da9e768909045378306_L.jpg?t=-HqKiURc5khG0Tg1Y8cuNg)
#tsoulotip: Αν θέλουμε να βγουν τα μπέικον πιο τραγανά, μπορούμε να τα ψήσουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C στον αέρα για 10 λεπτά.
ΥΛΙΚΑ
1 πακέτο φύλλα σφολιάτας
13 φέτες μπέικον
150 γρ. γραβιέρα, κομμένη σε μικρά μπαστούνια
2 κ.σ. γάλα, πλήρες
2 κ.σ. σιρόπι σφενδάμου
Αλάτι
Πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com