Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ
10 Ιαν 2020
Συνταγή για ατομικά quiche lorraine από τον Γιώργο Τσούλη
Αλμυρά ανοιχτά πιτάκια που θα σας λύσουν τα χέρια.

#tsoulotip: Αφήνουμε τη γέμιση να κρυώσει ελαφρώς πριν ρίξουμε τα αυγά, για να μην ψηθούν τα τελευταία.
ΥΛΙΚΑ
1 πακέτο φύλλα σφολιάτας
3 αυγά, medium
160 γρ. κρέμα γάλακτος, πλήρης
200 γρ. προσούτο, κομμένο σε λεπτές κάθετες φέτες
100 γρ. σπανάκι baby
50 γρ. τυρί gouda
10 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
Αλάτι
Πιπέρι