Συνταγή για ατομικά quiche lorraine από τον Γιώργο Τσούλη

Αλμυρά ανοιχτά πιτάκια που θα σας λύσουν τα χέρια.

Συνταγή για ατομικά quiche lorraine από τον Γιώργο Τσούλη

#tsoulotip: Αφήνουμε τη γέμιση να κρυώσει ελαφρώς πριν ρίξουμε τα αυγά, για να μην ψηθούν τα τελευταία.




ΥΛΙΚΑ

1 πακέτο φύλλα σφολιάτας

3 αυγά, medium

160 γρ. κρέμα γάλακτος, πλήρης

200 γρ. προσούτο, κομμένο σε λεπτές κάθετες φέτες

100 γρ. σπανάκι baby

50 γρ. τυρί gouda

10 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου

Αλάτι

Πιπέρι







Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved