Κροκέτες κουνουπιδιού από τον Γιώργο Τσούλη

Αφράτα κεφτεδάκια κουνουπιδιού που θα σας λύσουν τα χέρια.

Κροκέτες κουνουπιδιού από τον Γιώργο Τσούλη

#tsoulotip: Στραγγίζουμε το κουνουπίδι για να φύγουν όλα τα υγρά του και να μπορέσει να παναριστεί πιο εύκολα.




ΥΛΙΚΑ

750 γρ. κουνουπίδι, κομμένο σε μπουκίτσες

40 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη

1 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο

½ κ.γ. άνηθο, ψιλοκομμένο

40 γρ. φρυγανιά, τριμμένη

10 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.

½ κ.γ. εστραγκόν, ξερό

Αλάτι

Πιπέρι

Ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα

Για το πανάρισμα:

100 γρ. πάνκο

2 αυγά medium, χτυπημένα

Για τη sauce γιαουρτιού:

200 γρ. γιαούρτι, στραγγιστό

2 κ.σ. Sweet & Chilli sauce

Άλατι

Πιπέρι







Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved