Γκιουσλεμέ με χοιρινό και φέτα. Δείτε την συνταγή του Γιώργου Τσούλη

Λαχταριστές πιτούλες που θα σας λύσουν τα χέρια.

Γκιουσλεμέ με χοιρινό και φέτα. Δείτε την συνταγή του Γιώργου Τσούλη

#tsoulotip: Ψήνουμε πρώτα από την πλευρά του ψησίματος έτσι ώστε να σφραγίσει η πίτα μας.




ΥΛΙΚΑ

Για τη ζύμη:

7 γρ. μαγιά, ξερή

2 κ.γ. ζάχαρη, κρυσταλλική

175 ml. νερό, χλιαρό

250 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ. και έξτρα για το πασπάλισμα

2 κ.σ. ελαιόλαδο και έξτρα για το τηγάνισμα

Για τη γέμιση:

500 γρ. χοιρινό λαιμό ψημένο ή 500 γρ. αρνίσιο μπούτι μαγειρεμένο

50 γρ. μαύρες σταφίδες

2 λευκά κρεμμύδια, κομμένα σε λεπτές κάθετες φέτες

50 γρ. κουκουνάρι

100 γρ. φέτα, θρυμματισμένη

Ξύσμα από ένα λεμόνι

2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες

2 κ.σ. κόλιανδρο, τριμμένος

1 κ.σ. κανέλα, τριμμένη

½ κ.σ. τσίλι, σε σκόνη

Για τη σάλτσα:

8 κ.σ. κέτσαπ

2 κ.σ. μελάσα

1 κ.σ. κόκκινο κρεμμύδι ψιλοκομμένο






Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved