Συνταγή για ατομικά Mont Blanc από τον Γιώργο Τσούλη

Ατομικά γλυκάκια που σίγουρα θα λατρέψετε.

Συνταγή για ατομικά Mont Blanc από τον Γιώργο Τσούλη

#tsoulotip: Το γλυκό αυτό σερβίρεται καλύτερα αμέσως, αλλά μπορούμε να το κρατήσουμε και μια-δύο μέρες στο ψυγείο.




ΥΛΙΚΑ

70 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική

70 γρ. ζάχαρη, άχνη

70 γρ. ασπράδι αυγού

1 πρέζες αλάτι

Για τη γέμιση:

150 ml κρέμα γάλακτος, πλήρης

110 γρ. πουρέ κάστανο

50 γρ. ζάχαρη άχνη και έξτρα για πασπάλισμα







Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved