Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 06° 21' 58" ΖΥΓΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 05° 01' 48" ΙΧΘΥΕΣ
ΕΡΜΗΣ - 01° 55' 35" ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 25° 34' 42" ΛΕΩΝ
ΑΡΗΣ - 25° 33' 25" ΚΡΙΟΣ R
ΔΙΑΣ - 17° 49' 09" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 25° 20' 14" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 09° 55' 36" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 19° 04' 50" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 22° 29' 39" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 23° 32' 03" ΔΙΔΥΜΟΙ R

Συνταγή για ψητή γαλοπούλα με σάλτσα γκρέιβι από τον Γιώργο Τσούλη

Η πιο μαλακή και ζουμερή γαλοπούλα που έχετε δοκιμάσει συνοδευόμενη από σάλτσα gravy.

Συνταγή για ψητή γαλοπούλα με σάλτσα γκρέιβι από τον Γιώργο Τσούλη

#tsoulotip: Αν η γαλοπούλα είναι πάνω από 4 κιλά υπολογίζουμε ότι ψήνουμε για 20’ ανά κιλό και έξτρα 90’. Αν η γαλοπούλα είναι κάτω από 4 κιλά υπολογίζουμε ότι ψήνουμε για 20’ ανά κιλό και έξτρα 70’.

ΥΛΙΚΑ

1 γαλοπούλα 4 κιλών

2 καρότα, κομμένα σε ροδέλες

1 κρεμμύδι, κομμένο στα 8

6 κλ. θυμάρι, μόνο τα φύλλα ψιλοκομμένα

4 κλ. δεντρολίβανο, μόνο τα φύλλα ψιλοκομμένα

2 φύλλα δάφνης

2 στικ σέλερι, κομμένα σε κάθετες φέτες

1 κ.γ. φασκόμηλο, τριμμένο

1 σκ. σκόρδο, κομμένο σε λεπτές κάθετες φέτες

100 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου

1 lt ζωμό λαχανικών

Για τη γέμιση: 

½ μήλο, κομμένο σε κύβους

1 κρεμμύδι μέτριο, κομμένο σε κάθετες φέτες

1 στικ κανέλας

Αλάτι

Πιπέρι

Ελαιόλαδο

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
Σχολιάστε

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

©2011-2020 Astrology.gr - All rights reserved