Κότσι χοιρινό

Μαλακό με τα μπαχαρικά του και σωστές μελωμένες πατάτες.

Κότσι χοιρινό

#tsoulotip: 1. Για να χαράξουμε πολύ εύκολα το κότσι, καλό είναι να ακονίσουμε το μαχαίρι. 2. Ψήνουμε σε υψηλή θερμοκρασία για να έχουμε μία δυνατή κρούστα. 3. Ετοιμάζουμε τις πατάτες αφού ψηθεί το κότσι για να κρατήσει όλα τα ζουμιά του.

ΥΛΙΚΑ




Για το κότσι:

1 χοιρινό κότσι με δέρμα

2 κρεμμύδια, κομμένο σε κάθετες λεπτές φέτες

2 σκ. σκόρδο, κομμένες σε κάθετες λεπτές φέτες

400 ml μαύρη μπύρα

2-3 φύλλα δάφνης

2 στικ σέλερι, κομμένα σε λεπτές φέτες

2 καρότα, κομμένα σε λεπτές φέτες

Αλάτι, χοντρό

Πιπέρι

Ελαιόλαδο

Για τη μαρινάδα:

1+½ κ.γ. πάπρικα καπνιστή

2 κ.γ. ρίγανη, ξερή

1 κ.σ. κόλιανδρο, ξερό

1 κ.σ. κρεμμύδι, σκόνη

1+½ κ.σ. θυμάρι, ξερό

Για τις πατάτες:

1 κιλό πατάτες baby, βρασμένες

Χυμό από 1 πορτοκάλι

Αλάτι

Πιπέρι

Ελαιόλαδο







Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved