![Συνταγή για pretzel από τον Γιώργο Τσούλη](https://cdn.astmd.gr/img/840/504/90/2019/12/17/a9ea13237c0502159263f017095ec8e6_L.jpg?t=96zqKl0aDTkVZIvNUrrUiw)
#tsoulotip: Βουτάμε τα πρέτσελ στο νερό για να δημιουργήσουμε μία κρούστα στην εξωτερική επιφάνεια της ζύμης.
ΥΛΙΚΑ
2.600 ml νερό, χλιαρό + extra 390 ml
590 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.
1 κ.σ. ζάχαρη, καστανή
½ κ.γ. αλάτι
7 γρ. μαγιά, ξερή
125 γρ. μαγειρική σόδα
Αλάτι, χοντρό για το πασπάλισμα
2 κρόκους αυγού, για το άλειμμα
60 γρ. βούτυρο, λιωμένο + extra για το άλειμμα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com