Συνταγή για πορτσέτα από τον Γιώργο Τσούλη

Μαλακό και λαχταριστό ρολό πανσέτας, έτοιμο να κλέψει την παράσταση στο μενού σας.

Συνταγή για πορτσέτα από τον Γιώργο Τσούλη

#tsoulotip: Πασπαλίζουμε με χοντρό αλάτι την πέτσα για να φύγει η υγρασία και να ψηθεί καλύτερα.




ΥΛΙΚΑ

3 κιλά χοιρινή πανσέτα, με δέρμα

6 κ.σ. δεντρολίβανο, ψιλοκομμένο

6 κ.σ. θυμάρι, ψιλοκομμένο

2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες

2 κ.γ. μπούκοβο, τριμμένο

Ξύσμα από 1 λεμόνι

Αλάτι, χοντρό

Αλάτι, ψιλό

Πιπέρι

Ελαιόλαδο

400 γρ. σάλτσα μήλου







Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved