Sacher torte (Ζαχερτόρτε)

Κλασική συνταγή για το αγαπημένο Αυστριακό γλυκό.

Sacher torte (Ζαχερτόρτε)

#tsoulotip: Η σοκολάτα πρέπει να έχει κρυώσει καλά πριν τη ρίξουμε στο μείγμα με τα αυγά για να μην κόψει.


ΥΛΙΚΑ

Για το κέικ:

115 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα, λιωμένη

130 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου

125 γρ. ζάχαρη άχνη

6 αυγά, large χωρισμένοι οι κρόκοι από τα ασπράδια

1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας

100 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική

130 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.

Πολύχρωμες τρούφες, για το σερβίρισμα

Για την επικάλυψη:

300 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική

180 ml νερό

180 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα, ψιλοκομμένη

300 γρ. μαρμελάδα βερίκοκο

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.giorgostsoulis.com


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved