Συνταγή για μοσχαρίσια μπριζόλα με pepper sauce και λαχανικά από τον Γιώργο Τσούλη
Ζουμερή μοσχαρίσια μπριζόλα συνοδευόμενη από αρωματική και πικάντικη pepper sauce.
![Συνταγή για μοσχαρίσια μπριζόλα με pepper sauce και λαχανικά από τον Γιώργο Τσούλη](https://cdn.astmd.gr/img/840/504/90/2019/12/05/da9a8cddd3279727df22914d9bc8b003_L.jpg?t=opKA35GQtWDTnDDYaxH5Gw)
#tsoulotip: Αν θέλουμε πιο έντονη τη γεύση της pepper sauce, προσθέτουμε όσο πιπέρι επιθυμούμε
ΥΛΙΚΑ
2 μοσχαρίσιες μπριζόλες 250 γρ.
50 γρ. σπαράγγια, καθαρισμένα
150 γρ. μπρόκολο
4 baby corn, κονσέρβας
100 γρ. φασολάκια, κατεψυγμένα
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Για την pepper sauce:
2-3 κ.σ. κόκκους πιπεριού
60 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
½ κρεμμύδι, πολύ ψιλοκομμένο
100 ml κονιάκ
100 ml ζωμό βοδινού
60 ml κρέμα γάλακτος, πλήρης
1 πρέζα αλάτι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com