Συνταγή για κόλλυβα από τον Γιώργο Τσούλη

Παραδοσιακό γλύκισμα, ιδανικό για σνακ ή πρωινό.

Συνταγή για κόλλυβα από τον Γιώργο Τσούλη

#tsoulotip: Τα κόλλυβα καταναλώνονται την ίδια ημέρα. Αν περισσέψουν, τα τυλίγουμε με μεμβράνη και τα διατηρούμε στο ψυγείο για 2 ημέρες το πολύ.




ΥΛΙΚΑ

250 γρ. σιτάρι

200 γρ. καρύδια, θρυμματισμένα

200 γρ. σταφίδες σουλτανίνα

100 γρ. σουσάμι

50 γρ. αμύγδαλα, θρυμματισμένα

60 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική

100 γρ. φρυγανιά, τριμμένη

120 γρ. ψίχα ροδιού

2 κ.γ. κανέλα, τριμμένη

½ κ.γ. γαρύφαλλο, τριμμένο

3 κ.σ. μαϊντανό, μόνο τα φύλλα ψιλοκομμένα

1 πρέζα αλάτι

Ζάχαρη άχνη για το σερβίρισμα







Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com




©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved