Συνταγή για σάλτσα βουτύρου με σπαράγγια και αυγό ποσέ από τον Γιώργο Τσούλη

Ιδανική συνταγή για πρωινό και brunch που θα πάθετε ζαβλαμά.

#tsoulotip: Όταν σοτάρουμε και λιώνουμε το βούτυρο, πρέπει να έχουμε πολύ χαμηλή θερμοκρασία για να μην κάψει.




ΥΛΙΚΑ

400 γρ. σπαράγγια, καθαρισμένα

4 αυγά ποσέ

200 γρ. βούτυρο, παγωμένο και κομμένο σε κυβάκια

2 κ.σ. ελαιόλαδο

2 κ.γ. χυμό λεμονιού

½ κρεμμύδι ξερό, πολύ ψιλοκομμένο

1 κ.σ. θυμάρι, μόνο τα φύλλα ψιλοκομμένα

1 αστεροειδή γλυκάνισο

50 ml λευκό κρασί

Αλάτι

Πιπέρι

Ψωμί, για το σερβίρισμα







Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com




©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved